Saturday, October 30, 2010

Alhamdulillah


Alhamdulillah, Anep sudah ada improvement daripada sebelum ini :) Dia dah boleh bercakap, dia dah boleh buat memek muka. Gembira sangat bila dapat dengar dia sebut nama En.Zaimi, Cik Linda, Fatin, Gemok (Faiz), Nisa and ramai lagi la dia dapat sebut. :D Dia boleh buat lawak time berborak dengan dia. Like;
  • Cik Arisya: Anep, Anep nak potong rambut tak? Rambut Anep ni pun dah panjang. Potong ye.
  • Anep: Tak nak. Tak macho la nanti.
Hehehehe. Comel la anep ni... Anep cepat semboh tau. Anep cepat semboh, cepat dapat balik. Aten, Faiz, Amirul, Ejoy, Aqil, Fan Club Anep (Wawa, Nisa, Dani, Angah, Afrina) and kawan-kawan Anep semuanya rindukan Anep. Kami semua rindukan gelak tawa Anep dengan kita orang macam dulu..

-Fatin Nabihah Zaimi, Hulu Langat SELANGOR

Wednesday, October 27, 2010

Which one?

Justin Bieber




Greyson Chance


 



-Fatin Nabihah Zaimi, Hulu Langat SELANGOR

Wednesday, October 20, 2010

Happy Birthday Anep!!!

Anep and his lil-brother!! :)

Hari ni hari lahir AHMAD HANIF FIKRI!! Yeayyyy....
Tapiiii..... die still kat hospital. Die accident moto hari sabtu lepas (9/10/10).  Petang tadi, aku pegi melawat die dekat hospital. Tapi, die tido. Tak pela kan.. Kesian die.. Aku tengok die dalam ICU dengan mak aku. Aku borak-borak dengan mak aku je. Lame-lame die tersedar. Kesia pulak tengok die mcm tuu. Pastu die asyik nak bangun (mean nak duduk) je. Ye la kan, lengoh jugak die asyik baring, tido, baring, tido. Dalam beberape minit kemudian, mak aku pegi panggil kakak die untuk masuk. Jadi, tinggal aku dengan die je. Halamak, aku tak tau nak cakap ape pulak. Tapi, aku cube cari idea. Aku just cakap and tanye die sama ada die ingat tak yang hari ni hari jadi die. Tapi, die tak bagi reaction kat aku. Aku sedeh je time tu. Lepas abis je kau cakap dengan die, kak long die pown masuk. Aku pown cakap-cakap je la dengan kak long. Tak lame lepas tu, ade physician assistant nak bagi die makan. So, kite orang kene tunggu die dekat luar kejap. Agak lame jugak nak tunggu. Sebab die kene makan mengikut hidung. Lepas je die abis makan, aku pown masuk semule. Bila tengok je die dah dapat bukak mate besar sikit, lege rase.. Hahahaha... Yang malu tu, aku paling lame kat dalam tu. Aku dok kt dalam tu sampai la kak long nak balik. Tapi, still aku ade lagi kat dalam. Aku bukan ape. Aku kesiankan die. Aku susah nak tinggalkan die. Lagi pun, bukan senang nak jumpe die lagi. Bile kak long nak balik, aku suruh die panggilkan mak aku untuk jumpe dengan anep sekali lagi. Dalam beberape minit kami cakap-cakap sikit dekat anep, kami pown minta izin untuk balik. Time ni aku sangat sedeh. Gaye die macam nak bangun sangat bile time kami nak balik... Aku pown terpakse balik. Sebelum balik, aku ade pesan kat kak long untuk sampaikan hadiah untuk anep dari aku. Hadiah tu sempat aku beli semalam dekat JJ. Hehe. Takde pape pown, just hadiah biase je. Tak tau nak beli ape untuk die. So ade nampak bantal agak menarik, and beli je. Kalau die dah boleh masuk wad, harap die boleh gunekan bantal tu. Hehehe... Aku ade beli kad jugak untuk die. Due pulak tuu. Satu Happy Birthday, and satu lagi tu Get Well. Hehe. Semangat pulak. Yela, aku nak bangkitkan semangat die balik.. Lepas dah sampaikan hadiah tu, kami pown balik.

Ucapan untuk Anep:  
  1. Semoga Anep sentiasa kuat.
  2. Semoga dipanjangkan umur.
  3. Dimurahkan rezeki.
  4. Sentiasa dikasihi tuhan.
  5. Semoga cepat semboh. 
-Fatin Nabihah Zaimi, Hulu Langat SELANGOR

Senyum Semua !

 
 
Hari ini aku senyum sepanjang hari persekolahan!!! :)

Monday, October 18, 2010

Cool !

woman-hear-helmet bold-head-helmetbrain-helmettennis-ball-helmet pool-ball-helmet golf-ball-helmet bowling-ball-helmet waterlemon-helmet helmet-nut globe-helmet disco-helmet brain-helmetdesign-helmet bike-helmettable-tennis-head table-tennis-handracket-meat-egg
paddle-racket

-Fatin Nabihah Zaimi, Hulu Langat SELANGOR

Final Exam, I hate you!!

Esok start exam!!! Wish me luck :)

-Fatin Nabihah Zaimi, Hulu Langat SELANGOR

Wednesday, October 06, 2010

Rumah Terbuka 1Malaysia & Penaziran Ko-kurikulum 2010


Persediaan untuk ketibaan nazir


Tiba masanya untuk menyambut rumah terbuka 1Malaysia!


 

p/s: Lama ow tunggu nazir buat rondaan! 2-3 jam jugak la kene tunggu. Pape pown, selesai sudah kerje! Terima kasih dan tahniah kepada rakan-rakan saya yang telah berjaya dan lancarkan majlis ini dengan baik. Sayang korg smue! :)

Harapan kami semue, semoga sekolah kami dapat keputusan yang cemerlang! Insya-Allah. Amin~

-Fatin Nabihah Zaimi, Hulu Langat SELANGOR